Ditt och datt

ligger på soffan, kl är 17 och hästarna har redan varit inne en par timmar p.g.a SNÖ!!.. Juhos träningar blir inte av och jag kan med gott samvete ligga och göra ingenting. Ibland behövs såna här dagar. Jag har visserligen varit på jobb på dagen men hade en hel massa planer för resten av dagen, allt bara ändrade när vädret visar sin bästa sida. En dag före valborg ännu till! 

  
Den lilla kanin ungen som var dålig har dött av sig själv 😓, två st av dom äldre ungarna skall flytta på lördagen. Den tredje större hoppas jag flyttar efter vappen. Imorgon skall pappa och petri söka material till den nya kaninburen och sedan börja kanske redan under helgen fixa på den. 

Jag är i akut behov att hitta ett nytt hem till en av mina hanar, han har börjat strida med dom andra pojkarna och jag vill inte ha kaniner som inte kan bo ihop med andra. Så om någon har ett hem till honom så hoijta till. Han är ett år gammal och ser ut såhär.

  
På Fredagen skall jag på tävlingar till Dals med Nova. Det blir 95cm. Nova har aldrig varit på Dals arenan så skall bli kul och se vad han tycker. Som hingst skulle jag aldrig vågat åka dit med honom då där är så trångt på uppvärmningen och massor av hästar alltid. Men nu finns det inget som hindrar oss.  Sen funderade jag på att åka redan på Söndagen till salo och tävla, beroende på hur det går på fredagn väljer jag vilken klass jag hoppar sen, 90 el 100cm.

Vet ni vad som händer om exakt en månad? Lalle kommer hem! 😀 med lite blandade känslor då jag int helt vet vad jag får hem. Det har varit en hel massa problem med honom och kommer antagligen ha ett litet projekt före jag kan sälja honom. Jag har bestämt mig sälja honom då jag till hösten verkligen inte har tid att rida honom, flickorna kommer ta all min extra tid! 

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s