Dals alue 95cm

Nu har Nova blivit introducerad till Dals arenan! Han var lika lugn som på alla andra platser. Vi hoppade en rätt så bra bana, tvåans hinder rev han en bom, och det var Novas fel för vi kom helt rätt på den! Han är lite nonchalant med sina framfötter nog! Resten av banan var felfri så vi slutade på 4 fel. Till 4.de hindret fick jag bromsa honom ordentligt så han skulle hoppa mera upp då det var ett räck på en kort sida, d.v.s det var kurva före hindret och kurva efter hindret. Så för att han inte skulle komma så hårt och och kanske inte lyfta fötterna tillräkligt så bromsade jag ganska mycket, dessutom för att vi skulle få ut en bra väg till nästa hinder behövde jag lite lägre tempo, annars kanske hindret kom för snabbt på och han kanske skulle ha vägrat. Det var dessutom ett special hinder. Ni ser det på videon här under. Han har förresten nog en lite speciell stil att hoppa på, men den är bekvämare än vad det ser ut ! Fin häst igen!

unnamed (3) unnamed (7)

Idag hade jag Monica med mig! det var en tid sedan!! Det är Monica som fotat och filmat! Äntligen en video som man ser något i 🙂 På Söndag bär det av till Salo då, 100 cm. Det får bära el brista. Men ni kan väl hålla tummarna för oss! Har en känsla av att det kommer behövas även om idag kändes allt väldigt lätt!

Annonser

2 reaktioner på ”Dals alue 95cm

  1. Håller tummar och tår, och grattis ännu för idag. Härligt och se samspelet med dina hästar. Hoppas era fina banor och resultat håller i sig, tror nog ni hoppar en hel del högre banor ännu 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s