Lördag 2 Maj

Och regn och rusk igen. Börjar allvarligt få tillräkligt av det här skit vädret, när skall våren komma? Enligt Foreca skulle det börja regna vid 1 tiden här. Så jag och Monica red ut på en skritt länk på förmiddagen. Monica tog Stella med som hand häst och jag kom efter med Nova. Stella går så jätte fint som handhäst, hon är så lätt att ha med. Vi skrittade raskt hela vägen så hon fick verkligen kämpa för att hinna med i Ellus takt. Även Nova fick gå allt vad han orka för att hinna med! På hemvägen märkte vi att Stella började tappa fart! Det är otroligt så fort en unghäst blir trött! Faktiskt viktigt att inte glömma hur snabbt dom tröttnar när man skolar dom!

Efter det här tog jag Pippi i linan och longerade henne då hon inte varit ut på flera dagar! Jag lade upp en par cavalettin som vi först trava över och sen galoppera. Till sist lade jag dom på varann så hon fick hoppa dom en par gånger åt vardera hållen. Oj så roligt hon hade. Sen betade vi en stund och tvättade svansen före hon fick gå ut tillbaka.

unnamed (14) unnamed (13)

Hade ju lite tidskamp med klockan eftersom jag visste att det kommer börja regna så jag skulle hinna med Pampas åxå före! Jag hann halv vägs runt vår ”trav runda/ kondis runda” och så börja det komma ner, inte ös regn men tillräkligt för att jag blev våt. Nå det har varit bättre väder än va dom lovade från början så skall väl inte klaga.

Nu har två av kaninungarna flyttat och jag hoppas den tredje flyttar snart! Har inget hört av dom som skulle söka den så hoppas dom inte backat ut!

Den nya hästen kom ju igår åxå, Vimppa som den kallas värkar vara en väldigt lugn finnhäst, inte något stor heller som tur! jag har ingen egen bild på den så lånar Liisas.

11203061_808555775859939_1259939200127784249_n (2)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s