Salo 100cm

Ni var inte tillräkligt många som håll tummarna för oss idag 😦 Det gick bra enda tills vi kom till vatten mattan.. sen var det stopp! Nova var verkligt otrevlig på uppvärmningen, han ville inte alls och han hoppa dåligt! Sista hoppen på verkkan gick endå bra och vi hoppade början av banan jätte fint, det kändes bra. Det var en jätte lång bana med MASSOR av konstiga hinder, var av ett en gul konstig mur som dessutom stod vid en kort sida. Jag red en bra väg, tycker jag i allafall så Nova borde har hunnit se den men endå kom det som en överraskning för honom och han stannade. Jag lät han titta på den och så tog jag den pånytt! Inga problem, så det var nog lite överraskande bara för han. Det här var sjunde hindret så vi var nästan igenom banan. Bara det att vi hade vattenmattan kvar som nummer 8.. och det gick inte vägen. 😦

Jag tror att han kanske blev lite till sig över muren och därför stannade på vattnet men jag vet inte, kanske han skulle ha hoppat mattan om han hoppat muren..svårt att säg såklart. Men en sak vet jag, det här var en seura klass och den var som jag sa jätte lång och jätte stor för att va en meter. Det var 1 som red dubbelnolla! Det tycker jag säger en del om banan. Dom andra som placerade sig hade 4 fel tror jag! Lite synd att vår första 1 meters bana i år skulle vara just denna med vatten och mur och hela köret! Men jag är glad att han hoppade allt annat, dessutom hoppade han fint över, en rivning blev det på 3ans hinder men det stör inte mig heller. Nästa gång hoppas jag på en lite snällare bana så han inte får dålig erfarenhet av det här nu!

Efter klassen blev vi och se på 110 cm banan. Vi hade en bekant med där som intresserade, vet ni vem det här är?

unnamed (20)

6 år, liknar mycket på Stella? 🙂 hon har blivit så fin! filmade hennes bana åxå. Medan Nova var i bilen fick han nå fnatt, han höll på och bocka inne i trailern. Vet inte va som flög i han men jag tror att det var hästarna utanför trailern som stod i hagen intill som fick igång honom. Jag sa ju att han är lite hingstig just nu! Jag tror han skulle delta i deras lekar el något för han var helt böbi. Så vi hamna åka iväg sen genast så vet inte hur klassen slutade! Men Spinki, alltså Stellas mamma om nån inte listat ut det, slutade sin bana på 4 fel! Här är den!

Annonser

2 reaktioner på ”Salo 100cm

    • 🙂 är det? använder det hela tiden så tänkte inte ens på det 🙂 Jo tack vi får hoppas vi har bättre tur nästa gång! Vi borde valt Hangö istället men gillar inte att köra den vägen så därför blev det Salo 😦

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s