Så arg Så arg

jag skall just pysa iväg ”på jobb” till syrrans. Skall bli så jäkla skönt att komma bort härifrån, jag är så trött på hela stället! Allt bara bråkar! Jag märkte genast imorse när jag började fixa att det är en sån här dag idag då allt går fel. Jag är så trött, jag behöver sova, komma bort från stallet en stund. Jag bara märker hur mitt dåliga humör blir värre och värre för var dag. Jag retar upp mig på små saker och kan gå och snurra på dom i huvudet hur länge som helst!

Pricken på i et så rymde Pampas åt mig när jag skulle beta gräs med honom. Det är tacken sen då man vill ge gräs åt han! Jävla kräk! Han blir alltid på våren helt knäpp när det kommer upp gräs, han bara yrar på och vräker i sig. Sen då jag skulle försöka få upp huvudet på han att hej nu går vi som folk så stack han iväg! Ut till sin betes hage! Hagen bredvid är Nova. Gissa vem som blev lite hingstig när Pampas var på andra sidan! Ja inte Pampas utan Nova! Han stegra och skrek och vifta med hovarna. Pampas däremot gjorde inget, blåste upp sig lite kanske men gick inte ens fram till Nova.. Mestadels sprang han av och ann  och en snabb sväng hälsade han på valackerna längst ner utan att göra ett piss åt dom…

Jag räknar dagarna tills helgen, jag har bokat rum åt oss på Sjundeå spa som jag vann i fjol med Pampas på Billnäs cupen!

Jag skall åka dit och sova, sova, sova och äta hotellfrukost! Sen skall vi komma hem och laga morsdags lunch här hemma och äta lite till! Ida har lovat fixa stallet medan Petris föräldrar är husvakt! Men före jag kan koppla av så skall jag hinna med 2 st Juhos timmar, en med Pampas och en med Nova, Jepas timme med Pampas, skoning, jobba, och åka till lagret och hämta hem mat.

Sommar och bete!!!!! Jag väntar på er!

(bilden är inte från idag och har inget med det här att göra.!)

unnamed (9)

Annonser

2 reaktioner på ”Så arg Så arg

    • jo jag jag vet 😦 men det är väldigt sällan jag blir så här trött på något så när jag blir så stör det mig! Men det känns redan bättre nu efter att varit borta och gjort något helt annat några timmar!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s