Nytt foder

idag tog jag med hem från lagret ett nytt foder som jag tänkte prova åt mina hästar. Det är helt SOCKERFRITT och påminner om struktur mix. Alltså mycket ” höstrån” och resterande är pellet. Det här betyder att det är väldigt bra för matsmältningen och dom tuggar fodret bra.  Jag valde att blanda ut det med kombi pellet som dom delvis tidigare ätit, kombin är bra då dom verkligen måste tugga fodret när bitarna är så stora! Mina som inte behöver ett energi foder har kombin varit bra. Dom får i sig ALLT dom behöver utan att jag behöver ha 10olika tillägsfoder. Fast så är det ju med alla Eggersmann fodersäckar i och för sig..

 
   

 

Såhär ser det ut utblandat med kombin

   

Annonser

2 reaktioner på ”Nytt foder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s