Juho- Nova

det måst va någo med nova och våren nu som int klickar, igår var han totalt hopplös en stund för att igen nästa stund funka bra. Juho till och me skaka på huvudet och fatta noll! Han vägra hoppa vattnet, men det fick vi han och hoppa fint efter bara en par gånger. Jag berömde honom som jag brukar och han ble jätte glad, det blev rodeo över halva ridplan. Juho berömde mig när jag berömde Nova! Han sa att jag gjorde jätte bra när Nova ble så där glad! Jag sa ju inte att han gör så där ofta, så juho kunde ju inte veta. Men kiva att han gillande 🙂 Men sen vägra han på ett litet enkelt hinder igen.. Så nu var de inte ok mera, jag fick bli arg sa Juho. Men när hindren höjdes och jag kom en linje på 6 steg iställe för 5 som skulle passat oss ja då hoppar han endå fast han fick kämpa för att komma över, det blev så nära. Berätta åt mig va han tänker. Jag fråga juho om jag borde ge lite ledigt åt honom från hoppande, om det blivit för mycket nu och han därför stärvar. Det kan vara en ide men han tyckte jag skull åka och hoppa en liten bana nästa vecka och se va han gör och sen bestämmer vi.

Det roliga var att Pampas har lämnat fint spår efter sig…igen.. Juho sa nästan genast i början av timmen att din andra häst var ju jätte fin, att han hoppar ju så fint och undra varför jag inte tävlar honom 😄

Jag sa ba att jag vill se hu långt jag kommer med nova nu. Jag sa inte att Pampas vet jag vad kan och ha gjort sitt redan. Då fattar han väl inte alls 🙂 jag är inte ute för att plocka rosetter i klasser jag vet att han hoppar fint, jag vill utmana mig och inte stanna på ställe.

Jag hoppas Novas juttun försvinner efter en tid så vi kan fortsätta där vi sluta, har ingen lust att börja bråka me han igen. Ååå jag älskar våren…el så inte. Det e inte bara Nova som är prilli, alla hästar här på gården har vårryck.  Tas en häst bort från hagen skriker alla efter varann.. Suck.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s