Skoning, Jepa och moster

Jag blev moster inatt. Så ikväll genast efter vår timme med Jepa åkte vi till sjukhuset och hälsade på! En flicka blev det, som vi nog redan visste.

Började förmiddagen med att få mina hästar skodda, longerade Nova, som gick jätte fint och longerade Elli som åxå gick fint! Sen tar det ju en tid att låta 4 hästar beta gräs så klockan blev snabbt mycket och det var dags att rida för Jepa! Timmen gick mycket bättre idag och var mycket roligare att rida när jag hade bättre sällskap än senast! Ida och Pippi störde inte oss det minsta och man kunde rida i lugn och ro.

Jepa vill att jag lägger ett annat träns på Pampas nästa gång, ett med pullar rem så han håller munnen mera fast. Hon tycker att han fuskar för mycket med det här tränset. (tränset han har nu är alltså utan pullar rem och har en lös nosrem) Så det blir väl att prova så nästa gång.

Ikväll har jag flyttat in Grålle och Adde i hjälpköket, för imorgon river Petri deras bur medan jag skall fungera loppis försäljare istället för Linda. Som då såklart inte kan stå där p.g.a bebisen. Loppis alltså imorgon på Karis Börsens bakgård kl 9-12!! Ses där!!

unnamed

Annonser

2 reaktioner på ”Skoning, Jepa och moster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s