Nöjd trots vädret och dyr bil räkning

Jag skulle själv trott jag varit på sämre humör idag då det igen är kallt och trist ute. Men både Pampas och Nova var så jätte fina på plan idag att jag inte kan vara deppad. Först var Pampas jätte stel till höger, det är hans sämre håll, och ville inte samla sig i galoppen. Men när det släppte så var allt lätt som en plätt. Det var roligt för det var precis som nån skulle ha knäppt i fingret och så gav han efter och börja jobba. Å vet ni känslan när jag berömde honom och han tog åt sig och blev jätte glad och sen jobbade ännu mera! Det lever man länge på. Och det är det jag strävar efter varje gång!

Nova igen var bra från början till slut, sammarbetsvillig och gjorde allt som om han var en dressyr häst, dessutom red jag dom båda två med dressyr sadeln idag, det är väldigt länge sen sist. På Nova är det tio gånger bättre än med hopp sadel om du vill jobba ordentligt, med Pampas har jag svårare att rida bra i dressyr sadeln men det gick ju bra endå. Note to my self, rid alltid Nova med dressyr sadeln när jag rider ”dressyr”

Inte ens en 900€ bil räkning fick mig att tappa humöret idag 🙂 Inte är jag nu glad men den stör mig inte så farligt faktist! Sånt händer!

Å så igen en helt annan sak. Pippi behöver igen en medryttare, 1-2 gånger i veckan el oftare om man vill! Man får i princip rida fritt vad man känner för MEN hon behöver en duktig ryttare om man vill lämna ridplan och rida ut. På plan funkar hon bra och kan fungera läromästare i MYCKET! Gärna någon som vill ”hyra” för längre periorder. Ta kontakt till mig, Heidi!

unnamed (12)

Annonser

4 reaktioner på ”Nöjd trots vädret och dyr bil räkning

  1. Uups, onpas teitäkin koeteltu auton korjauksessa, 900€. :O

    Eilisen ravirataretken jälkeen olen itse hieman jäykkä selästä ja jaloista. Onneksi on sadepäivä niin Tuikku saa lomaa pari päivää ja minä lepoa.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s