Spa och morsdag

På Lördag var det så fint väder så vi kom inte iväg till Sjundeå spa förrän på kvällen. Petri och Sami ( hans bror) höll på att riva kanin buren när jag kom hem från loppiset. Sähär ser det ut nu..

unnamed (13)

Jag igen måste få pojkarna longerade förrän vi åkte samt låta dom äta gräs. Dessutom skulle vi förbereda för morsdagsmiddagen som vi skulle ha här hemma på Söndagen efter att vi kommit hem från spa. Så ja klockan var närmare 19 innan vi var iväg. Vi hade tänkt gå och simma/bubbla lite men så stänger dom sim avdelningen kl 19 en Lörd kväll.!!! Vilket spa gör sånt??? Vi satt istället på balkongen och drack varsin cider/öl och solade i kvällssolen. Det var lika skönt i och för sig. Sen åt vi middag och så gick vi och lade oss kl 22. Klockan 9.00 nästa morgon vaknade jag, 11 timmars natt bakom och endå inte pigg 😦 Är nog aningen missnöjd över hela Sjundeå spa, det var jätte dåligt med svensk betjäning!!! På en ort som är till stora delar svenskt!! Fy skäms, det borde inte få vara så!

unnamed (9) unnamed (3)

Hemma åt vi en 3 rätters middag som Petri fixat ihop, förrätten var to die for och lika så efterrätten… Han borde bli kock min kära! Hästarna fick vara lediga, jag hade ut dom alla 4 och äta gräs en stund men mer än så hann jag inte med. Vi hade ett lite speciellt ”moment” här på morsdagen åxå, 4 generationer Sjöblom. Inte kanske allt för vanligt? Yngsta 2 dagar och äldsta 93 år.

unnamed (7)

Och vet ni jag glömde att sista anmälningsdagen för tävlingarna på Torsdagen var i Söndags så det blir inga tävlingar, Nova får ha sin lilla paus nu, vi bestämde att det blir långritt istället den dagen.

Å så till en helt annan sak, jag har några betes platser lediga om nån behöver? Helst ston men valacker går åxå. Hör av er för mer info.

Bilder från Månd kväll..

unnamed (15) unnamed (18)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s