skär Torsdag- långritt

Jag har hela vinter lovat Kirsi att när det blir vår skall jag visa henne lite mera terräng, lite längre terräng turer. På Måndagen då vi var till galoppbanan föreslog jag om vi skulle fara på Torsdagen. Eftersom jag missade att anmäla mig i tid till tävlingarna som skulle varit idag så passade det bra med långritt istället. Dessutom stör det inte alls att jag glömde anmäla då jag tror att Nova behöver en liten paus. Jag åkte inte heller på Juhos träningarna igår fast det skulle gjort gått, då jag hörde att det var mycket special hinder som skulle hoppas och tränas! Jag bestämde att jag hoppar här hemma på helgen istället och ser hur han är. Sen bestämmer jag hur vi framgår.

Förrutom jag och Kirsi så kom Marie och Ida åxå med på ritten! Marie fick rida Pampas och jag tog Nova. Marie har aldrig ridit Pampas tidigare, tufft att första gången slå på en 2 timmars länk 🙂 Nä men Pampas är ju ganska stabil och är rätt så säker! Bara man är skärpt hela tiden när man rider honom så går det jätte bra!

Rundan löpte på jätte fint förrutom två små stopp, första stoppet då Ida blev kisi nödig (gravida problem) 🙂 och andra då det fallit ett stort träd över vägen. Det var för stort att hoppa över men för litet att gå under. På sidorna om vägen var det diken. Vi hade inga andra val än att hoppa över dikena och gå runt trädet. På andra sidan diket var det brakel och skog så det var inte sådär bara att ta sig över. Men vi kom alla över och fortsatte resan.

Kirsi hade kameran på hjälmen och har troligtvis allt på film så skall bli kul att se den, jag måste garanterat se rolig ut då min ridtur var en enda dragkamp från början till slut. Nu kanske det syns på film hur Nova håller på. Isåfall skall jag visa er! Tur lade jag gramaner, annars hade jag inte haft något att säga till om!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s