Kär!!..Igen

Jo ser ni det är så att det kom hem en sadel med posten igen, och jag har hunnit provrida den och förälskat mig! Alltså otroligt hur mycket sköna sadlar det finns! Den här är en kopia av Pessoa sadlarna, samma tillverkare. Eftersom Lalle kommer hem så behöver jag en till, han kommer antagligen få ta Ellis sadel då han har så kort rygg. Ska se vem som får vilken sadel sen när jag har alla hästar här och kan prova. Och så tänkte jag att jag att man får köpa till sadel med Lalle när jag säljer honom!

unnamed (48)

Men på tal om sadlar, när jag red Sasha här om dagen så red jag med min aldra äldsta Stubben Siegfried. Jag har inte suttit i den sen i vintras då jag bytte sadel på Pampas. Å nu då jag red med den på Sasha så påminde det mig varför jag aldrig byter bort den sadeln! Den är så bekväm fast den är gammal och du sitter som limmad med den. Jag skämta med Ida och sa att jag kan ju inte falla ner från Sasha fast hon hur härjar så länge jag har Stubben 🙂 Hoppas jag inte behöver äta upp mina ord!

Stella skall i alla fall få Stubben sadeln är det tänkt! Nåja, red Nova med nya sadeln idag och en grej som sakta håller på att falla bort är att Nova skiter inte lika mycket mera! Som idag inte alls!. Tidigare hann jag bara 50 meter förrän första lasset kom. Red jag på plan kom det alltid medan jag skritta fram. I terrängen skiter han på en timmes länk minst 5-7 gånger. Idag som sagt på plan ingenting, i Måndags i terrängen som tog 40 min kom det 1 lass! Hurrraa säger jag för det är jätte störande när han skiter 🙂 Och säkert jätte intressant för er att veta 🙂

Annars åxå så har Nova för en par -tre månader sen blivit sig själv i kroppen! Muskulös och sportig som han var som hingst. NU FÖRST! Nästan två år senare! Det är en lång återhämtnings tid för gamla hingstar som kastreras. ( Lite synd att det nu blir betes tider och han blir tjock igen )

På tisdagen red Marie båda mina hästar, Pampas har hon aldrig ridit tidigare på plan, och Nova är det länge sedan. Det tog en stund att hitta knapparna men på slutet gick Pampas riktit nätt! Dessutom var han nog lite extra lat då han varit ute på natten nu! Men hon gillade dom båda och det är ju roligt!

Idag igen red Monica Pampas 🙂 jag har inte blivit lat jag bara har jobbat lite mer igen. Så det är skönt med lite av -belastning!

Petri och pappa har jobbat varje kväll på kanin buren och nu börjar man se att det skall bli ett hus ! Nästa vecka flyttar dom sista kanin ungarna och sen har jag BARA 5 kaniner kvar!!! I början av Juni kommer min nya franskis hane hem! Jag har köpt en till så jag får franskis ungar.!! Så det lär inte bli så länge 5 kaniner här. Men jag väntar sååååå att få ta i bruk den nya buren!

Stålle och Dino

unnamed (51)unnamed (47)

unnamed (50)

Grålle och Adde

unnamed (53)

Dom flesta hästarna går ute på nätterna i vinter hagarna med fri hö till gång, på dagen får dom ( inte alla) gå i gräs hage några timmar på man för att vänja sig med gräset. Det är inte länge nu mera så blir det sommarlov! Men kan säga att det kan inte komma snabbare än det gör, det är en verkligt trött person som skriver detta!

unnamed (49)

unnamed (52)

Annonser

3 reaktioner på ”Kär!!..Igen

  1. Jag var lika med täcken förrut, därför har jag allt för mycket av dom 😄 men det bästa me sadlarna är att nästan allt passar på mina hästar, dom har så lätta ryggar och därför kan jag välja det bekvämaste åt mig! 😉 å så kan man ju bara inte låta bli när man hittar fynd som nu denna!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s