Suck och stön

Lalle är nu hemma..efter lite stridas för att få in han i trailern. Han som gått in på en minut tog det nu över halv timme att få in. 😦 bland annat en av sakerna vi kommer få jobba med. Tur hade jag Christina med mig för annars hade jag stått där ännu! Vi borde ha varit en till med ännu så kanske det skulle gått bättre.  Grrr blir så arg på sånt här som bara är orsakat av andra mänskor. Nå han är i fint skick, kanske lite mullig,men det gör inget då han lätt magrar. Muskulös och ganska kraftig! 

Men fan vilken besse, har ingen respekt för mänskan och testar en hela tiden. Imorgon skall jag jobba hela dagen, det kom så opassligt som det bara kan, vet inte hur jag skall hinna me allt. Men Lalle skall definitift provridas! Men före det måst jag prova ut vilken sadel som passar. Sen skall två av kaninungarna flytta imoron åxå. Och så borde betena lagas..äääääää jag blir så stressad av att jag måst jobba hela den hä veckan, skulle inte alls ha tid. 

En annan som stressar är Pampas, Sasha brunstar och bjuder ut sig lite väl så han går het. Jag hoppas han lugnar sig till Lördagen, då han skall ställa upp som fotomodell….annars får nog Nova hoppa in och modella! 😀 

Blommorna fick jag av härliga Kirsi här om dagen! Kiitos kirsi!

  

Annonser

3 reaktioner på ”Suck och stön

  1. Blir maffiga bilder om Pampas går kåt i alla fall, haha! 😉 Nej, men det är nog ingen skillnad vem av pojkarna som ställer upp, blir så fina bilder ändå! 🙂 (har ju ganska ljus outfit, så kanske Novas mörka färg till och med skulle vara bra som kontrast! :D)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s