käyttöarabi kilpailut

Som jag visste för länge sedan så skulle jag få hem priser på posten för att jag placerat mig andra och tredje i bruksarab tävlingen med Pampas och Kazanova 2014. Jag har väntat länge och har hunnit glömma det hela när jag idag fick ett paket som jag inte fattade vad det kunde vara. Äntligen kom pokalerna!

Tävlingen går ut på att man samlar poäng under tävlingssäsongen och det ekipage som har mest poäng när året är slut vinner. Eftersom jag tävla massor med Nova ifjol blev han andra och Pampas som inte tävlat så mycket men hade mycket placeringar och vinster kamma därför hem tredje placering. Man räknar alltså poängen efter hur man klara sig, så om jag vinner en klass får jag 30 poäng, blir jag placerad 20 poäng och rider man godkänd bana 10 poäng.

Det var flera tävlingars resultat som blev borta från Novas då resultaten försvunnit från nätet vid det skede jag skickade in resultaten. Så dom godkändes inte, så om vi hade haft alla poäng med så tror jag vi hade vunnit 😉 Men jag är glad så här åxå !

unnamed (15)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s