Lars is back

Lalle känner igen sig, helt klart, åtminstone känner han igen små flickorna! Idag när jag förde dom ti gräs hagen så gnägga han efter dom. Men inte när jag förde någon annan 😀 enda hästen han spände upp sig var när han tittade på Nova! Exakt som tidigare. När jag red förbi Pampas gick han som om han skulle viljat säga att jag är inget hot mot dig. Å vet ni det roliga var att Pamaps har inte visat en sur min åt honom. När ponin och finnen går förbi honom så äter han nästan upp dom! Jag är helt säker på att han vet var han är!

Han är kolugn i sin hage, han stod jätte snällt i stallgången och han kände helt klart igen sig när jag gick ner till ridplan och red där. Han är nog aningen stabilare, han är inte lika rädd för allt. Och han strittar inte i luften av minsta lilla. Han har nog vuxit till sig lite på det viset. Han har fortfarande samma dåliga sidor i ridningen men han har gått frmmåt i galoppen. Höger varv är han lika nybörjare som när jag förde honom. 

Jag skall be någon fota och filma när jag rider honom så skall ni få säga va ni ser för skillnad! Både Pampas och Ellis Pessoa sadlar satt perfekt på honom och han bockade inte en gång. Orolig i handen är han, men skall prova byta bett för att se om det hjälper.

Först var jag inte säker på om jag ville ha hem Lalle men nu efter att ridit honom idag så kan det bli riktit roligt nog! Skall söka en medryttare till honom nu tänkte jag. Och sen ser vi vad som händer efter en tid.

   
     

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s