Mina nya stövlar

Tidsinställda inlägg hela dagen idag då jag är ut på äventyr hela eftermiddagen och hinner inte blogga!

det här är orsaken varför jag sålde mina vita croco stövlar.

unnamed (16)

Jag har redan för många par ridstövlar och dom vita var lite stora så dom fick fara när jag såg dessa och det blev love at first sight. Dom här är jätte mjuka fast dom inte är in -gådda ännu och sitter perfekt på mig! Äkta läder men endå förmånliga! Älskar att fynda!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s