min nya pärla

Ingen slår lilla volvon min, den kommer alltid vara nummer 1 men nu har jag hittat en ny som kan bli min andra pärla! Det är en Cadillac, Escalade . Det blev bil köp lite snabbare än jag tänkt. Men kan inte hjälpas, dom här bilarna växer inte på träd så jag måste passa på nu då det fanns en lämplig! Det var därför jag var ut på äventyr igår. Det är både Petris och min bil men den är tänkt som firma bil, dra hästar med såklart och så söka hö med den o.s.v.

unnamed (24) unnamed (23) unnamed (25)

Vi kommer ha kvar Chevan endå, den har jag fortfarande som dragbil på sommaren, den är absolut lättaste att köra släp med! Sen kan man ställa av den till vintern om den inte behövs!

Första dagen denna vecka som jag har hela eftermiddagen här hemma! Jag skall nu rida alla 3 hästar! Känns som jag hade all tid i värden nu plötsligt. Tidigare dagar har jag börjat rida efter 6 på kvällen och sen ännu städat hagor. Så ”kvällsstallet” har jag gjort först 11 på kvällen! Tack och lov för långa ljusa kvällar!

Annonser

4 reaktioner på ”min nya pärla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s