Det är på tiden

30.5 å det första dagen jag känner att jag kan ta av mig långärmaden även i skuggan, dessutom är det första dagen jag sitter ute på terassen me min energi dricka och pausar. Det har inte tidigare kännt som så att jag vill sitta ute,det ha vari skönare inne.men nu när jag sitter här så märker jag ju nog att vinden var lite kall sen endå 😗 det här är solklart den kallaste maj månad jag kommer ihåg! Fy för sån här vår. Sen när det nångång blir varmt och sommar kommer den kännas väldigt kort 😒

Jag har hunnit med en hel massa idag redan och klockan är bara mitt på dagen. Jag började dagen med att tvätta Pampas. Kl 10 kom Marie, hon skulle ta sina studentfoton här..med Pampas! Jag var med och hjälpte Nina med att få ljuset perfekt! Efter det här projektet red jag pampas. Vi ska tävla imorgon så red bara snabbt igenom honom lite. Så har jag städat hagar och flyttat Adde och Grålle till uteboxen där dom får vara nu tills deras nya hus är klart. Nästa i tur är Lalle som jag ska ta en kort terräng tur med, och sen ska jag laga på betena igen. Hästarna får gå ut imoron först eftersom jag har tävlingar både idag och imorgon. Lättast så för mig!

Så alltså senare idag, tävlingar med Nova! Här under är en förhandstitt från fotograferingen, marie lova ge mig några bilder sen av dom riktiga. Om jag får lov så sätter jag upp dom här!

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s