Lalle till salu

nu har jag lagt Lalle officiellt till salu. Red idag ut med honom i sällskap av Marie och Nova. För att se hur han är med sällskap. Han var precis lika lugn. Det är lite begränsat var jag kan rida med honom nu då han inte har skor och ömmar på hårt el stenigt underlag. Men vi fick in några korta galopper endå. Det är i galopp han varit besvärlig i Åbo men inga problem här inte! Han får gå utan skor fram tills månadsskiftet så det blir lite begränsat med terräng ridningen fram tills dess, men på plan går han bra så får skurra på där tills vidare.

Imorgon skall vi med Monica test lasta honom igen, men först är det tävlingar med Nova!

Kaninburen tar sig, igår målade jag alla sidor utom en och idag blev den omålade sidans tak klart. Huset ser ut såhär i dagsläget. 

   
 

Huset kommer bli i två våningar. För att vi skall se och följa kaninerna har vi lagt in genomskinligt tak som ett stort fönster där övre våningen är. Vill kaninerna vara i fred får dom gå till nedre våningen. Kommer ge maten deras uppe så dom vill komma och sitta där. 😀 

Annonser

4 reaktioner på ”Lalle till salu

  1. Det är so fint hus dina kaniner. 😀 Och Lalle är snäll med Tuikku. I dag Tuikka och Lalle rästen pä fält. Tack so mycket din hjälp till oss med Tuikku. Det gjort so fint tog in till trailer.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s