Dålig dag

berättar kort bara. Vi vägra ut oss på 90 cm. Hoppa aldrig 100cm för jag visste att det inte skulle gå vägen. Så fråga lov om jag fick hoppa 90 cm pånytt utanför klassen. Det fick jag, så på kombination som vi stanna på övade jag pånytt. Han är livrädd för den, det var det här jag va rädd för. Att förra tävlingens kombination blev i hans minne. Å efter att han bråka med den så hoppa han inget annat heller. Så nu är vi i en verkligt trevlig situation. Jag är anmäld ti ypäjä nästa helg och det kommer ju vara helt bortkastat att fara dit. 

Behöver jag säga att jag börjar va trött på Nova nu…? Det slutar med att jag säljer två hästar i år ännu!

Sen fick jag på hemvägen några så fula meddelanden som var höjden av fräckhet så jag blev ännu surare. Hur kan folk va så fräcka? Nå det rädde upp sig till det bästa men tack vare sånt här blev hela dagen förstörd. 

Enda bra va väl att lalle gick bra in när vi öva lasta. Först gången stoppa han men sen gick han in bra resten av dom 3 gångerna vi provade.

Annonser

4 reaktioner på ”Dålig dag

 1. Att man känner din frustration rakt igenom texten här. Är han så mycket humör heppa eller kan de liksom mittiaklt smälla till med ett stort fett NEJ på banan??

  Och jodu du skulle se kommentarerna jag aldrig publicerar på min blogg (lägger aldrig ut sånt som innehåller nån annans namn), man blir liksom helt stum av vad de finns för människor där ute…

  Gilla

  • jo humör el hormon monster jag vet inte vad det är. Som hingst var det självklart, han tänkte med det andra huvudet men nu trodde och hoppades jag att det skulle ha försvunnit. Å det har det ju nog i stora hela gjort. Han har ju egentligen hoppa bra enda tills i söndags. Så som han va på Söndag gjorde han som hingst och det skrämmer mig. Det här var helt annat sätt han vägra på än en vanlig vägran. Svårt att förklara. Jag lever i hoppet att det går över mot mitten av sommaren då hingstarna brukar lugna ner sig men gör det inte det så är det nog bara att sluta tävla honom. Han var ju trots allt väldigt hingstig som hingst och gammal när han kastrerades så det kan vara det bara var för sent!?
   läste din blogg just och det var en del ”roliga” kommentarer jo 🙂 folk är störda!

   Gilla

 2. Fan ändå med den där svart saken din!! Han är liksom on eller off, det finns inget mitt emellan. Endera så jävla bra eller åxå är det stopp!
  Jag förstår att du är irriterad!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s