Bättre dag

Vakna kl 9.00 var ännu på dåligt humör, på jobb kl. 11 till 14 lite bättre humör. Jobb igen från 14 till 18 humöret svänge sakta mer och mer till det bättre. kl 19.30, en ny häst kom hit. Väldigt trevliga mänskor och roliga. Såna som man tycker man känner fast det är andra gången man ser dom! Det är kiva feelis och jag glömde mitt dålig humör. Kl. 20.30 satt mig upp på Nova. Hade lagt upp på ridplan en vanlig kombination och en två stegs kombination, ena 80 cm och andra 90 cm. Eftersom gårdagen sluta med att Nova fick sin vilja igenom kunde jag inte lämna det där. Så därför hoppade jag idag igen. Värmde snabbt upp och tog sen dessa två kombinationer. Ingendera något problem!!! klart jag blev glad men fortfarande lika stort frågetecken. VAR klämmer skon? Börjar han få dåliga tävlingsnerver nu på äldre dagar?

Strök mig från Ypäjä och tänker fara på Juhos träning istället nästa gång det ordnas! Helt onödigt att köra enda till Ypäjä och bara kanske komma igenom banorna!

unnamed (6) unnamed (9) unnamed (10)

Imorgon blir det tidig väckning och betes släpp för nykomlingen. Jag hoppas att Nova inte äter upp honom! Men tror inte det blir allt för livat då t.o.m Pampas tyckte han var helt ok!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s