snart lite sommar ledigt

Idag sitter jag ännu fast från morgon till kväll och Fred har jag kort dag, men sen skall jag väl våga hoppas på att ha en vecka lite ledigt! Efter midsommar har Petri semester för en gångs skull och då skall jag åxå hålla lite så vi kan göra något roligt. Hoppas ju såklart på fint båt väder! Jag saknar sommaren nu riktigt mycket, just nu är jag trött på allt som heter tävlingar, det smakar fortfarande lite trä efter Söndagen. På helgen skall jag sätta mig ner och tala skit med C å dricka lite vin. Talar för min del nu men jag tycker om att tala med henne. Vi är rätt lika på många plan. Och då vi båda driver stall så behöver man inte känna sig ensam med vissa saker, då vi har ganska långt samma tankar och funderingar runt stall och hästar! Är jag sur el vill klaga kan jag ringa henne och fråga om jag är störd el om jag har rätt och tvärtom 🙂 Det är skönt att kunna tala med en som har det lika helt enkelt!

Kvar att göra före ”semestern” är att tömma boxarna inne i stallet, att städa en hage och att tvätta täcken.

Idag på morgonen före jag for på jobb fick Enzo gå ut med resten av valackerna på bete. Det gick så mycket bättre än jag vågat tro. Nova gillade honom och jagade inte alls på honom. Skrek och vifta med frambenen gjorde dom båda men det är ingen fara! Stackars Lalle är fortfarande rädd för Nova, fattar inte va dom två har för problem. Dom ha ju gått ihop förra sommaren!

På tal om Lalle, imorgon skall jag ”hoppa” honom 🙂 Marie kommer och hjälper till. Tänkte först testa med bommar på marken, det var ju redan jätte hemskt tidigare, sen skall jag försöka mig på små hinder och om han hoppar dom bra så tänker jag höjja lite för att känna på hur han känns på ett riktigt hinder.

Så om ni inte hör något av mig imorgon så har jag väl fallit av och skadat mig.!

nova och enzo

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s