Lalle är hoppad!

Och jag är i liv! Jag har inte ens fallit av! Det har nog gått frammåt, men inte är han fortfarande någon hoppare 🙂 För det första så sket han inte ner sig när han kom in på plan och såg hindren. Han gick dessutom i lugn takt förbi dom. Senast rusa han när han gick mellan hindret och staketet. Tyvärr tvekar han fortfarande att gå över en vanlig bom på marken. Sen då han gått en gång så går det bra. Så där har inte så mycket hänt. Han blev idag för första gången frustrerad och stark när han försökte komma undan vad jag bad om men inte fick som han ville. Först skulle han inte galoppera i rätt galopp så jag tog spöet i handen. Behövde inte använda de, det räckte att jag hade det med. Sen då han tog rätt galopp så bröt han galoppen hela tiden. Då knäppte jag till med spöet eftersom mina skänklar inte hjälpte. Då kom det bockningar! Protester! Big time!!! Men när jag inte brydde mig så sluta han. Sen galopperade han lite för hårt, han kanske försökte springa undan lite. Så jag fick fara några varv runt före jag fick han samlad så jag kunde styra över hindren! Sen gjorde han allt ganska bra! Han var inte alls rädd för dom och t.o.m drog mot dom. Vi höjde ett av hindren sakta från att ha varit ett kryss till en liten pysty och sen sakta upp från 40 cm till 60 och till sist 75 cm!!! Så högt har jag aldrig hoppat med honom!! 2 av hoppen kändes riktit bra medan dom andra var lite för lågt över. Det var lixom inte uppåt alls utan rakt över. Men visst gjorde vi ett framsteg idag! Det finns filmer men jag måste plocka ihop dom till en film först så det blir tills imorgon. Tänkte bara berätta hur det gått nu idag då jag sa att hör ni inte av mig så har jag väl fallit och stött mig! 🙂

Annonser

2 reaktioner på ”Lalle är hoppad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s