Galoppbanan med Lalle och Tuikku!

unnamed (15)

Jag måst säga att jag fattar inte vad som varit problemet med Lalle i Åbo, ingenting är svårt tycker jag, idag gick han själv in i trailern först hemma på stall backen och sen igen när vi skulle fara från banan. Han är hur lugn som helst att ensam sadla, han står stilla och inge stress. Att rida på främmande plats var heller inget problem! När vi väl börja rida lyder han minsta lilla hjälp, han far inte fortare än han får och han stannar genast när jag ber. Inga bockas el härjas. Först fatta han inte att han fick galoppera hårt! Jag fick mana på honom ordentligt. Sen när han fatta det så fick han nog ganska bra fart! Men det vara inte så länge, en långsida och så sakta han in. Men det var kanske för att Tuikku blev efter? Sen for han igen när Tuikku kom fast oss! 🙂

Glad såklart att han är duktig men blir orolig varför allt var så problematiskt åt andra? Jag mena va om det blir samma me nya ägaren? Det är många som varit intresserade, men skall nu lista ut vilka som passar Lalle åxå. En sak har vi otestat ännu, och det är att sätta skor på. Dom lär skall ha måsta ge lugnande medel för att få han skodd !!!???

Men allt annat som dom sagt varit problem existerar inte här.

unnamed (13) unnamed (16)

Annonser

2 reaktioner på ”Galoppbanan med Lalle och Tuikku!

  1. Jag kan tänka mej att det möjligtvis ha vari fel på dom som ha hantera han… 😉 kanske dom int va tillräcklit bestämda me han från första början…? 🙂 Skit dedä me Nova annors… 😦 //I.S

    Gilla

    • jo det är nog så det är tyvärr, eller fel är kanske fel ord, men dom var inte rätt mänskor till honom, dom var inte tillräkligt noga med att göra klart vem som bestämmer. Araben är dessutom en väldigt knepig häst när det kommer till sånt här. Dom tar lätt över hand!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s