Invigning

Nu har alla kaninera fått flytta in i deras fina hus. Å dom gillar d redan. Adde å Frasse är redan kompisar å springer upp och ner på stegen. Grålle får än så länge sitta i en skilld bur. Han är en strids bult så före Frasse å han får göra upp får dom andra lära känna varann i lugn och ro.  Dino är latast av dom alla medan Dina utforskar buren. Dom två är inte riktigt lika smidiga när dom skall upp och ner för trappan. Men vilken super motion de e för dom !
Jag är jätte nöjd över buren, de ble bättre än jag önskat. Å vår ide med att laga genomskinligt tak funkar. Man ser dom bra från köksfönstret.
Här kommer nu en massa bilder.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Huset är inte helt inrett ännu. Väntar på att dom skall välja en wc plats. Sen lägger jag ut mera lådor å hus så dom kan använda som toa. Skål för det här !

Annonser

3 reaktioner på ”Invigning

 1. härligt kaninhus 🙂 men är du inte rädd att de faller ner från övrevåningen? Jag ramlade nämligen in på din blogg för en tid sedan, kanske för att du hade araber, man sitter o bläddrar o så fastnar man 😉 men sen började jag titta på bilder och du verkade bekant… sen måddes jag kolla på FB och där klickade det! Jag känner din moster Annika, vi var bästa vänner i tonåren före hon flyttade till Karis, så det var verkligen något bekant över dej, du påminner om henne då hon var yngre 😉

  Gilla

  • Va roligt! Hejsan 😀 flesta säger att jag liknar Nina men vi har alla drag av varann.😀 har du själv araber el hur intresserade dom dig? Vi kommer laga ett litet räck där som trappan kommer upp i kaninhuset, där e det som smalast. Men annars är jag inte rädd dom faller ner. Kaninen, är väldigt försikt på nya platser så dom utforskar nogrant och lär sig var man skall gå. Mina gör så i allafall. Har följt med dom hela dagen och ingen har ens funderat på att hoppa ner där. Trappan däremot är väldigt populär 😄

   Gilla

   • häst har jag haft i Broby för många år sedan, men inga araber, men de är så vackra och man ”ser dem inte varje dag” 😉 nu ler du 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s