Måndag

Vi börjar veckan med lite regn igen då. . den här sommaren :oops:. Idag har Petri börjat semestern men jag är på jobb, på DinoDina. Linda har varit här en stund å vi har lagt upp en massa rea ställningar. Här är verkligen massa billiga kläder. Byxor för 10 ,20, 30euro å flera hunkydory plagg för under 100euro. En del är t.o.m billigare än på nete så lönar sig att gå till butiken å kolla. Så ha jag varit barnvakt idag åxå. Hela 10 min när linda sprang på ärenden. De var första gången för mig 😄.

Med hästarna går allt som vanligt. Hoppade dom alla på lördagen. Med Lalle var de vår bästa gång hittills. Vi hoppa en 50cm bana för att öva till tävlingarna. Ja, kanske jag int nämnt att vi ska tävla 😄? Haha
Nova följer med som stöd och så hoppar jag med honom en klass för att prova. Hemma på lörd var han väldigt ostabil fortfarande. Ett litet 50 cm hinder som bommarna vilar på kabelkelor var fruktansvärt medan ett meters hinder me grind under inte var någo. Sen vägra han hoppa hindret me vågen under…igen.. Därför ska jag idag när jag kommer hem hoppa de pånytt. Pampas fick åxå hoppa eftersom han åxå ska tävla. Salo horse show för hans del. Han var lika duktig som vanligt. De har int blivit någon betäckning ännu heller. Nu blir de kanske kiimapiikki ti nästa.

image

Pampas brutta ovan å Minou som jag satt barnvakt åt under 😄

image

Annonser

En reaktion på ”Måndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s