Salo Horse Show

Med Pampas blir man inte besviken. Hans andra tävling för i år och han går in på banan och gör precis vad han skall, hoppar felfritt. Visst märktes det att han inte just varit någonstans i år, en Juho träning för snart två månader sedan och en tävling för en månad sedan och thats it!. Han är alltid väldigt skriki och hingstig när han kommer ut bland ”folk” i början av säsongen. Det försvinner efter hand vi tävlar. Så idag var han verkligen över högt och lågt. Men sen inne på banan hoppar han endå bra. I 90 cm placerade vi oss som 13.nde och fick rosett av 64 deltagare!!!!! Efter klassen fick han stå i bilen en stund och äta hö före vi skulle hoppa 100 cm. Då var han betydligt lugnare på framridningen redan. Men inne på banan var han inte lugn, han blev lite över ivrig och flaxa och pompa på lite onödigt. Det var ju roligt! 🙂 Jag fick lite svårt att hämta honom till några hinder tack vare hans viftas på huvudet men han klarade det galant förde. I omhoppningen rev han ett hinder, han hoppade väldigt snett över det. Vet faktiskt inte varför men det resultera i rivning och vi sluta på 0-4 fel. Med den banan slutade vi som 25 av 51 tävlanden!

Jag sa åt Monica i bilen att visst är det ju lite surt, med Nova har man tränat och tävlat hela året och vi går bara bakåt. Sen med Pampas som man inget tränat el tävlat går man in och hoppar 0 banor på en helt ny plats. Finn ett fel lixom !!!

Tack och lov för Pampas får jag väl bara säga!

Lägger upp video senare

Annonser

2 reaktioner på ”Salo Horse Show

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s