Nova lånas ut!

10-vuotias, 152 cm, arabi ruuna vuokrataan 3 krt viikossa (tai useammin) kotitallissa www.stallsplinter.com. Koulu ja maastoratsastusta (vaikea hypättävä) Käy helpon A nykyisellä ratsastajalla mutta osaa enemmän, saa kilpailla ja harjoitella omalla kustannuksella.
Annetaan ylläpidolle muualle mikäli sopiva henkilö löytyy! Ei aloittelijalle eikä epävarmalle ratsastajalle. lisätietoja Yv.llä

10 årig, 152 cm, arab valack hyrs ut 3 grr/veckan el mera i hemma stallet www.stallsplinter.com. Dressyr och terräng ridning. (Svår att hoppa med) Går Lätt A med nuvarande ryttare men kan mera, får tävlas och tränas.
Lånas ut på foder till annat stall om rätt person dyker upp! Ingen ny börjar häst el för osäkra. för mer info, skicka pm

Så här har jag lagt ut på FB nu, någon här i knutarna som känner för att hyra häst så är ni i första hand välkomna! Om ingen här hittas så kan jag tänka mig låna ut honom till annat stall! Det här är inte alls något trevligt beslut från min sida då jag bara för en redig månad sedan hade hoppas på att få rida SHW med honom. Och nu måste jag tänka om helt. Jag vill att han skall göra nytta hos någon,  ex i dressyr el distans, det kunde vara rätt gren för Nova. Jag vill inte att han skall vara här hemma som prydnad!

30.5-15 2013-05-30-686 2013-06-02-753 dals hagalund IMG-20140731-WA0004 Photo 2014-05-22 10 58 23 unnamed (35) unnamed (54)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s