Helgen i övrigt

förutom Match showen på Söndagen så hann ju Pampas betäcka det lilla vita stoet. Kiima -piikin gjorde susen och hon började brunsta på just den dagen veterinären sa att hon troligtvis gör. Betäckning gick väldigt lugnt till, Pampas är så hygglig och gammal och van redan, han hoppar aldrig på utan att först kolla stoets reaktion. Jag är så klart åxå på vakt hela tiden och bromsar Pampas om jag tycker stoet inte är helt med på noterna. Ifall stoet sparkar så blir Pampas till sig och kan försöka vända sig om och då blir lätt vi som håller i Pampas i mellan. Så man får vara observant. När jag hade Pampas upp vid stallet tillika då veterinären var å piika stoet förundrade hon sig över hur snäll och lydig Pampas är fast det stod ett sto 1,5 meter ifrån, och att jag stod med löst grimskaft och bara grimma. 🙂

Stoet skall betäckas på nytt på Tisd och ännu på Torsd om hon brunstar då ännu! Sen kommer vi åka bort och Pampas får semester några dagar. Även Lalle och Nova blir på ledigt, eller Lalle är nu redan. Han kommer få skor när vi kommer hem och sen först tar jag igång honom igen. Ledigt måste han ju få endå i något skede så nu passar bra för min del!

På Lörd hade vi dop på dagen och grillfest för stallets del på kvällen. För en gång skull var det ju härligt sommar väder så vi satt ute och åt både på dagen och kvällen. Det var Lindas flicka Minou som blev döpt. Till kvällen bjöd Petri oss på grill mat och maräng/ daim kaka som han själv bakat. Mums va det!

Mymmel var med och smaka på kak- rester 🙂

unnamed (15)

Syster med sambo och dotter

dop dop1

Minou Johanna Cecilia Sjöblom

dop2

Annonser

2 reaktioner på ”Helgen i övrigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s