Semester

En kort uppdatering före Linda tar över här. Ponnin ha åkt hem. Betäckningen e klar å ha gått bra alla gånger. Nu är de att hoppas de lyckades. De vet vi om ca en månad. Värmen kom med semestern. Vatten tankarna är fyllda ti max. Flugtäckena är fram plockade om dom behövs. Vi har hittills int haft någo kräk, väldigt ypperlit för hästarna så hä långt.

Om 3 veckor kommer en ny häst till stalle å i slutet av augusti kommer en till. Sen har vi hela stalle på plats å jag kan inte vara lyckligare över vilka de e som flyttar in. De är nästan för bra fö att va sant så nog ska de väl dyka upp någo problem på vägen ännu..att jag sen har stallet överfullt är jag int just nu bekymrad över, jag litar på att de ordnar sig me Lalle å Nova 😄 det finns planer fö Nova men eftersom inget e säkert is jag int ta upp de ännu.

När jag kommer hem igen ska jag lägga ihop dina me frasse. Frasse är värdens trevligaste pupu , han är så kälig av sig. Jag hoppas han int ändrar på d efter att han vari me Dina.

Njut av värmen nu i helgen.

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s