Lalle fick skor

Skall bli kul att börja rida Lalle nu igen, jag tror han kommer få bättre steg och vara mera frammåt nu, även om jag la bara fram skor. Vi börjar så och ser hur det går att rida. Redan på vägen ner till betet gick han mycket bättre, t.o.m. små travade!

skoningen gick bra, han var nog spänd och han gillar inte hammar ljudet. Han försökte dra undan benet en gång men lyckades ej och då slutade han. Men absolut inte ett problem. Kan nog vara bak blir svårare att hålla om han gör på samma vis men jag vågar tro att Sören klarar det!

Hinner inte rida honom idag mera men imorgon skall jag prova, han har nu haft ledigt sen tävlingarna. Får se om det finns extra krut i honom 🙂

Ikväll måste jag rida Pampas, han har stått 1,5 vecka nu p.g.a betäckningen och för att vi var i Sverige. Vi skall tävla på Lörd så kan ju va bra att rida lite före 😉 Fast jag är inte nervös för det, jag litar på Pampas. Å han rör sig så mycket på bete så stel är han inte.

Tyvärr var sommar värmen förbi nu, jag hoppas innerligt att det kommer mera sån värme vi hade under helgen. Tyvärr blev vårt eget hö o lagat då vi var i Sverige, kanske till nästa helg? Blir det ogjort är det ingen nöd, hästarna får äta upp det och jag har hö så det räcker och blir över!

eftersom jag haft en häst fri helg har jag inga häst bilder, här är i stället bilder från Power Big Meet som vi besökte. Jag har fått åka helikopter!!! något jag alltid velat göra, sett ca 20 tusen jenkki bilar och svettast i 30 graders värme bland närmare 100 tusen andra! Annorlunda men trevlig helg!

pbm7 pbm pbm 8 pbm2 pbm3 pbm4 pbm5 pbm6 pbm9 pbm10 pbm11

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s