Nästan under näsan

jag har sökt genom alla häst affärer efter en samma färgad martingal som mitt träns och sadel är, alltså Cognac färgad el London som vissa säger. Jag vill alltså ha en martingal som är bara martingal inte en förbygelsmartingal, och aldra minst en sån som du måste trä över huvudet.. Såna finns det gått om nog såklart. Sen skulle jag dessutom vilja ha en med snabb spänne där du lägger fast den i sadelgjorden. Det har gjort saken ännu svårare.!!

Nå nu har jag efter se så där 4 månaders sökande hittat två st! En på Match showens kirppis i Lojo och andra på FB kirppis 🙂 Alltså haha på riktigt??? Ena är tyvärr en förbygelsmartingal som du fäster vid sadeln med knipps MEN den har snabbspänne vid sadelgjorden sen istället och matchar sadeln på pricken, sen den andra är en martingal men den igen har inte snabbspänne, däremot har min sadelgjord sånt system så du kan öppna en rem och trä martingalen igenom medan sadelgjorden är spänd. Så det blir ju NÄSTAN snabbspänne 😉

unnamed (6) unnamed (9) unnamed (10) unnamed (2) unnamed (13)

Nu behöver ju Pampas inte martingal men eftersom jag inte ridit Nova så har jag inte kunnat prova den på honom och därför har jag inga foton. Den är aningen stor åt Pampas men det finns plats att laga mera hål om det behövs. Å en stoppare till martingalen måst jag fixa dit så den inte hänger så. Sen hoppas jag Elli kan använda dom åxå i framtiden. På tal om Elli så guuud va jag väntar att få börja rida henne och Stella !! Ibland får jag sån lust och ibland känns det lååångt långt borta..

unnamed (3) unnamed (1) unnamed

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s