Fick en ide

Mitt i allt slog det mig, mitt nästa föl, som jag hoppas blir en hingst efter Pampas skall heta Splinters No Fear !! Tror jag i allafall… Kan va det bara känns så nu 🙂 Men måst skriva ner ifall jag sen hinner glömma det el om jag får problem med namn. Då kan ni påminna mig att jag hade ett förslag för länge sedan 🙂 haha!!

Har kanske t.o.m redan en sto kandidat!? Kanske två!? Beror på om jag gillar stona i fråga.. 🙂

image

Annonser

2 reaktioner på ”Fick en ide

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s