Knot Enough

sitter på pappas båt ä e påväg till Åland. Det blir en liten mini semester igen. Lite opassande då det på  månd och tisd kommer två å provrida Nova. Men Monica ha lova rida Nova idag och på Sönd så han inte är så jätte stel. Han ha vari igång hela veckan fram till nu så tror han klarar en par dagar ledigt. Igår va vi me syster ti galoppbanan med han och lalle. Linda red lalle för hon ville inte fara så hårt 🙂 ganska hårt kom Lalle efter endå å fint klara hon honom. Linda va lite nervös nog när hon för det första haft lång ridpaus och dessutom satt på ny häst😁 hehe

Senare på dagen hoppade jag me Pampas, Monica hjälpte mig och det gick väldigt fint. Pampas var lite över ivrig och pompa på som vanligt. Något spår av förra helgens stopp märkte jag inte.. Tokit nog så blir han åxå å stå nu före sea horse week. Jag hinner rida honom månd tisd före och thats it. 

   
   

  

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s