Sen uppdatering och ny häst

Kom in från stallet för en timme sedan, alltså ca 22.15. Kylskåpet är tomt och jag var hungrig som bara den då jag inte ätit någon sen mitt morgon mål kl 12.00

Sören kom och sko Nova och Pippi och laga Ellis fötter redan vid tio tiden. Jag sov enda fram tills dess så blev oäten därav det sena morgon målet. Klockan 13.30 kom det nya stoet! Det kom lite plötsligt, det var ju tänkt först till nästa vecka men så hade dom så mycket program och undrade om hon fick komma nu ren. Macarena heter stoet, och är en fälttävlans häst och har nu kommit hit för att fira sina pensionsdagar. Hon kommer behöva en ryttare i höst som vill motionera henne lätt, mest terräng ridning men lite dressyr går åxå. Jag kommer själv först rida henne några gånger för att kolla vad det är jag lånar ut för häst, så att jag kan hitta rätt ryttare för henne. Fördelen här är att man knappt kommer behöva betala något för att få rida henne! Men jag återkommer om det här senare!

unnamed (6)

unnamed (5)

Några timmar senare tog jag Pampas och skrubbade fram en måttligt skitig häst! Lite stressad över det nya stoet var han så han ville inte stå stilla jätte länge uppe vid stallet, red en stund på plan och sen fick han gå tillbaka och stressa i hagen…

Efter det här hade jag ännu 3 hästar kvar att rida, den tredje är inte min och inte här från stallet heller så fick åka iväg för att göra det. Skall rida den lite nu och då så kan berätta mer om det en annan gång! Dom andra två är ju såklart Nova och Lalle 🙂 Så därför sitter jag nu först och uppdaterar här. Det var ju meningen att Nova skulle provridas men det blev uppskjutet till nästa vecka. Imorgon kommer iallafall en annan som skall prova honom. Det håller jag tummarna för, vill att det skall funka!

Morgon dagen ser inte mycket lättare ut, förutom provridning som är på eftermiddagen/kvällen skall jag hoppa Tuikku! Det blir min första gång jag hoppar en finnhäst! och dessutom en ex travare. Jag har inga förväntningar men jag skall göra mitt bästa! Sen efter det tänker jag hoppa med Lalle då hindren är framme. Före allt det här måste jag iväg till Karis, har läkar tid på morgonen och sen måste jag handla!!! Ja ni hör, minut program. Kikar in med material från morgon dagen om det inte far jätte sent!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s