SHW dag 2

Nå nu var det bättre dag, Pampas var taggad och det hjälper en hel massa. Igår hade han ingen egen fart å då är det mycket svårare att veta vad han tycker är ok fart. Nu galopperade han på som han brukar. Vi klarade grund omgången felfritt men fick ett stop och fällning i omhoppningen. Stoppet var onödigt, han skulle nog ha kunnat hoppa det, vi kom helt rätt, det var en tvär kurv igen. Men jag tror han fått lite dåliga vibbar av förra tävlingens krasch in i hindret och därför stanna. Han hoppade snällt sen pånytt nog, lite kanske spänd och därför fällde han sen följande hinder! Men det stör mig inte alls, jag är inte orolig för att han stannar, det går om. Han gjorde samma för några år sedan på kombination, dom gillade han inte efter att en gång kommit dåligt till det. Nu har han inga problem med dom så det försvinner med tiden!

Idag var det roligt att hoppa igen, så här skall det kännas, inte som igår!! Snabba tävlingsdagar med en klass räcker fint för oss båda! 🙂

Pampas har betett sig ypperligt båda dagarna, fast området är litet och det kryllar av hästar så har han uppfört sig! Tusen tack till Linda som varit med mig båda dagarna och hållit koll på allt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s