Ett par nya öron

unnamed (4)

Öronen tillhör Macarena, det nya stoet. Provred henne idag en kort terräng runda. Fick Monica och Nova med som stöd. Eftersom jag inte vet någon om denna häst så ville jag inte ge mig ut ensam första gången. Även om hon är en gammal fälttävlans häst så kan man aldrig vara för säker på att allt funkar.

Det visade sig att hon var väldigt trevlig och säker. Gick snällt efter Nova i alla gångarter. Lite trög att sakta in med så länge hon var efter men när hon gick först löd hon bra. Macarena skall motioneras hela vintern och jag behöver hjälp med det. Så ta kontakt med mig om du vill motionera en häst i vinter, inte tävla men rida i terräng och på plan. Du skall såklart vara myndig och ingen nybörjare.

unnamed (6) unnamed (2) unnamed (5) unnamed (3)

Annonser

5 reaktioner på ”Ett par nya öron

  1. Åååå Irco Mena och Irco Marco ❤️❤️❤️Den gamla goda tiden. Det är riktig hoppsläkt på den gamla damen med andra ord, en super bra hoppsläkt.

    Gilla

  2. Han är inte klippt! 🙂 han är skiti 🙂 haha.. Jag känner inte till hennes släkt desstu mer än att hon är efter Irco Mena – Irco Marco – Irco polo o.s.v. Mamman är My Fair Lady! Hon är tävlad både fälttävlan och vanlig hoppning!

    Gilla

  3. Men vet du, jag tänkte precis fråga att vad har du lämnat för ”motiv” åt han på baken. För han ser faktist klippt ut. Kan du inte berätta mera om Macarena Heidi, gammal fälttävlans häst så kan vara intressant stam på den.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s