0 bana och simning på det

Tävlingar i Lojo denna fina Söndag, Pampas hoppa fint, med marginal och med lugnt tempo men endå frammåt bjudning. Jag red försiktigt, ville ha en noll bana, så för att vara på säkra sidan bromsade jag upp till några räck. Om han får fara med lika fart som han hoppar oxrar så fäller han dom lätt. Han behöver hoppa mera uppåt på räcken och med fart kommer lätt bommen med. Och det gick som jag planerade, vi hade bra kommunikation idag!

Efter tävlingarna körde vi raka vägen till vår simplats. Pampas var svettig och så jag med så det var riktigt skönt att svalka sig. För svalka gör det ju, huj det va nog kallt i början när man skulle i. Men jätte skönt efter 5 minuter i vattnet! Pampas gillar verkligen att simma, och jag tror han njöt av det!

Idag hade jag Monica med så det är hon som fotat oss! 🙂

unnamed (6) unnamed (10) unnamed (23) unnamed (20) unnamed (18) unnamed (21) unnamed (17) unnamed (15) unnamed (12) unnamed (16)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s