Med Lalle på Jepas timme

Nu är det S E M E S T E R !!!! och jag tycker jag valde ganska bra med vädret! 🙂 Några timmar nu och då skall jag vara i butiken men annars skall jag ha ledigt! Va nu sen ledigt betyder, har ännu stallet otvättat, uteboxarna skall fixas i skick igen, provridningar, rida andras hästar o.s.v. Men kanske jag en dag skulle hinna till landet vårt!? Kan ju vara mitt mål 🙂

Började nu dagen med en Jepa timme med Lars! Han var duktig och orkade hela timmen, sista 10 minuterna tog farten i traven slut men han bar sig bra! Jepa berömde honom och tyckte han var fin!

Nu skall jag köra iväg för att rida nästa häst och när jag kommer hem så kommer småningom Novas provryttare…igen! Den här gången från Raumo, går provridningen bra så ser det ut som att Nova kommer flytta dit! Allt låter perfekt, eget litet stall som har i stora hela samma system och skötsel som jag har här. Det enda negativa är att det är 2,5 timmes körväg! Men är förhoppningsvis klokare redan ikväll!

Lånar Kirsis bild

11831527_10207864747406724_1153990263_o

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s