Flickorna och Lalle med ny ryttare på ryggen

Efter att jag och Marie ridit Pippi och Macarena på åkern tog vi upp flickorna till stallet. Stella har brunstat mycket på senaste tid och behövde tvättas. Elli har ett nytt täcke som jag köpt för en par månader sedan som ännu är oprovat så hon fick följa med. Båda fick svansarna och bakbenen tvättade men annars var dom otroligt rena och blanka. Då är dom alltså inte borstade sedan utställningen 30.6!! Redde ut manarna som var trassliga av flugtäckena och sen tog jag några foton av dom före vi förde ner dom tillbaka.

Stellas hovar är förfärligt långa, jag väntar på att dom skall bli fixade nu i veckan. Men annars är hon nog så fin, undrar hur en två- åring kan va så jämn? El va säger ni?

unnamed (28) unnamed (30)

Elli är åxå fin men det är så stor skillnad på dom! otrolig skillnad. Elli ser så baby ut ännu mot Stella. Fast Elli har ju alltid varit liten, föddes liten och kanske alltid kommer vara lite efter. Men för att vara halv arab är hon helt normal utvecklad! Dock är henne ego allt annat än litet 🙂 Men inte skulle ni kunna tro att dom inte är borstade på 1,5 månad 🙂 ?

unnamed (27)

Här när hon står i skuggan ser man hennes ” må bra fläckar”

unnamed (29)

Elli i sitt nya vinter täcke, size 135 cm. Halsen är lite stor men resten av täcke sitter perfekt.

unnamed (22)

På kvällen kom S ( vi kallar henne så än så länge) för att rida Lalle, hon har nu provat både Pampas och Macarena och Nova är det ingen vits hon provar så det var Lalle kvar. Hon red på plan och jag var med och gav lite råd och kollade hur det gick. Jag är väldigt försiktig med att inget går fel med Lalle nu då han är så bra och ”normal”.

Vet ni vilket vackert ekipage jag hade framför mig!? Dom klickade jätte fint! Lalle gick väldigt vackert, lugnt och avslappnat! En fröjd för öga, oj oj jag blev så glad! Jag har redan hunnit bli rädd att jag aldrig hittar en ryttare som passar honom utan jag själv! S är precis passlig storlek för honom dessutom.

Nu är frågan framför, det kommer en som skall provrida på Sönd och flera som väntar på att komma, skall jag sälja? el låna ut Lalle åt S om hon bestämmer sig för att hyra honom av mig?  Många öppna frågor igen men det lär väl klarna med tiden som allt annat åxå gör/gjort! Det absolut viktigaste här är att Lalle trivs med sin ryttare och hamnar rätt! Det är prioritet 1 just nu!

Annonser

2 reaktioner på ”Flickorna och Lalle med ny ryttare på ryggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s