Friday in DinoDina

Nu har det kommit nya färger av spray on jeansen till butiken. Dom finns inte ute på nätet ännu. Ett par är mörk bruna/ lite vinrött inslag, tycker det är tuff färg! Dom andra grå- svarta! Plus en hel del överdelar från ICHI! Dessutom är det betala för två och ta tre rea plagg i butiken nu! Jag har nog semester ännu även om jag är här några timmar per vecka, sköt upp stalltvättande till månadsskiftet. Dels för att jag vill njuta av det här fina vädret när jag kan och dels för att Sören kommer nästa vecka och veckan därpå och då vill jag inte bli avbruten!

På förmiddagen fick Stella sina hovar fixade, får se kan hända jag måst fortsätta ta ut smed var fjärde, femte vecka då hennes hovar slirar iväg och hon blir grymt plattfotad. Nu var det 6 veckor sedan Idas pappa var och lagade henne och hon såg ut som hon inte var fixad på 12 veckor 🙂 Om han bara ork komma så får han fixa henne lite oftare nu. Konstatera att jag fick byta flugtäcke på henne åxå, hennes 135 cm är tio cm kort i rumpan. Jag bytte så Pampas fick hennes och Stella Pampas. Pampas 135 cm är lite större i modellen. Nästa år går nog 145 cm på henne bra, det har jag färdigt redan skaffat men is inte ta i bruk det nu mera. Tror det bara är fråga om en redig vecka till som dom behöv flugtäckena. Tycker det fr.o.m igår redan minskat betydligt med kräken! Fast måste säga att det har varit jäkligt skönt när dom haft täckena på, Pampas, Lalle och Nova som alla älskar att rulla har varit så rena och fina nu!

Pampas har fullt upp med att dofta på sig själv nu då han fick Stellas täcke på sig. Petri sa åt mig att inte kan jag lägga Stellas täcke på honom för han kommer bli helt yr. Och helt sant, så blev det. 🙂 Inte är det lätt för karlarna 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s