En miss

Men aaargg!! Jag skulle ju fara med Stella och Elli på en Hippos utställning hade jag tänkt. Såg i början av sommaren att det ordnas i Lojo i Augusti. Nu har jag lite glömt bort de hela men märkte igår att sista anmälningsdagen är imorgon. Yes tänkte jag, då hinner jag anmäla ännu! Tills jag såg att jag måst vara inloggad med någo ”oma talli” konto!! What the fuck lixom??!! Det tar en par veckor dessutom att registrera sig så jag kan ju glömma utställningen. När har det försvunnit det gamla hederliga systemet att du anmäler via e post?

Jag skrev nu till en e- mail adress i hopp om att dom gör ett undantag, men knappast det ju Hippos…Dessutom var det väldigt få som anmält till utställningen så man skulle ju tycka dom vill ha fler deltagare. Ush va irriterande att allt skall göras så invecklat!

_full

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s