Så missnöjd

Har inget att vara nöjd över idag. Ful bana, dålig bana, 4fel och missnöjd med mycke. Jag sa åt Monica när vi gick banan att den här kurven kommer pampas int tycka om. Å så rätt jag hade…Alla Kivirantas banor har tydligen såna här svängar å alla banor har slutat med vägring. Så nu far jag int på fler såna tävlingar där han e banritare. Piss och skit åxå. Det värsta är nästan d att jag visste att kurvan kommer bli problemen endå fick jag det int korrigerat. Arg på mig själv men åxå sur på Pampas idag för han var verkligen över högt å lågt. Han for omkring som ett skitigt sträck redan på uppvärmningen. Inne på banan vifta han me huvudet helt hysterisk å efter hindren sköt han iväg. Rid nu en sån häst sen när d e tight mellan hindren. Så ingen bra dag. Int e ju 4 fel dålit i sig men när jag visst om problemet å endå int fick de fixat stör mig :evil:.

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s