Nästa dag

Väntar på samtal från Anna Riikka. Hon skall ringa bara för att berätta hur det gått med Nova inatt och imorse! Igår lämnade alltså jag och Monica Nova på nytt ställe med nya kompisar och nya mänskor! Fy fan vilken känsla..och det nya stället är sen inte alls i Raumo utan i Kouvula… Jag som yrat lite…fråga int !! Mötet med dom andra två hästarna gick lugnt till, Nova visa genast att mig bråkar man inte med och det lilla stoet var inte något intressantare än va valacken var. När vi var med i hagen var allt ok, men när vi gick in för att skriva kontrakt och äta lite började Nova skrika efter oss. Han hörde våra röster via fönstret men såg oss inte å blev tydligt lite ynklig.

Samma sak när jag gick in i hagen till honom följde han efter mig och ville ha mitt sällskap. Han höll sig på avstånd från dom andra hästarna vid det skede.

Och blicken han gav när trailern körde bort från gården…..no words!!

Nu vet jag ju nog att det finns hästar som flyttar ofta och det har alltid gått bra, många som byter stall oftare än vad som kanske är bra för hästen. Skillnaden här är nu den att Nova ALDRIG bytt stall och han är 10 år gammal. Då hos Maarit var det nytt men jag var med där. Från Lövkulla till Svartå hade han Pampas. Nu är han helt ensam på ny plats. Och Nova är ju nog väldigt ynklig av sig i grund och botten.. och visst, tydligen ägaren med som säkert överreagerar!

Igår kväll hade Anna Riikka tagit in Nova först och dom andra väntat snällt på sin tur. Nova är den jag alltid tagit först in från hagen här hemma, han har alltid varit viktig med det, så bra att det fortsätter där lika, ett bra täcken!

Stallet är litet mysigt med bara 3 boxar. Spån i boxarna och verkligt fint torr hö bjuds det på. Stor vinter hage med både sandbotten och skogsdel. Uppvärmt vatten i hagen på vintern och städas varje dag! Så alla förutsättningar att han borde ha det bra. Bara ridningen sen funkar så kan jag inte se något problem.

nova nova2 nova1 JvK1E500Whq7KAah6r2PKtjX_ac8yqS3MzeybDaqtmdc-dXd2oB9Y4Q60j9TmOCBhy2M7A=w1332-h511 wH9-yNaA6UfB-1m9QnmDPz_1M0HnV66atU8QOiIOQRZ90QDpohdY74-GzCpuyunHskC61w=w1332-h511 WnQw-aRdmechEDlGCpbZvCb0IOfP2aeH4LTSFR32uSf-BmmV9zJXTJfxVak5QKdzPoH0_A=w1332-h511

mhwmiwWJ5U6ioFxPMX7GvXgFCp0mgikmLGqgqHFbcnEz4L9LG8rhofEypkEldE7ZfH-SPA=w1332-h511i59WW9lt33k4SzJoOuHOH7VobdpYs-om38pjm7Ki80IpaqE7pgha_ZiIpwHu2fYTfSam5Q=w1332-h511

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s