Tråkigt, trist, sorligt

Vår lilla Dolly är försvunnen, den äldsta men minsta katten i huset 😦 Jag har varit lite nere p.g.a detta och tillbringat mycket tid till att bara sitta och fundera vad som kan ha hänt till att ha sökt på henne. Vi är flera som sökt flera dagar här omkring, både i träna, dikeskanter och i skogen. Imorgon har hon varit borta i en vecka. Dolly har så länge vi haft henne ALDRIG varit borta mer än ett halvt dygn! Hon kommer alltid och äta kvälls mat el morgon mat. För det mesta syns hon till alla 3 gånger om dagen dom får mat!

Och nu en vecka, och ingen Dolls… 😦 Petri sa att hon åkte iväg med Nova. Det var nämligen samma dag som jag körde Nova som hon försvann! Det värsta är ju att inte veta vad som hänt. Jag vet riskerna med att ha katten ute men enligt mig skall katten endå vara ute, då mår den bäst. Även om såna här tråkigheter kan komma!

Jag lever i hoppet att hon ännu är ute på upptäcks färd och nog kommer hem ännu! Fast hon är liten och gammal så är hon en riktig katt och jag vill tro att hon klarar sig! Saknar dig Dolly!

pampas &nova 033

Tack vare det här har jag inte hunnit lägga all energi på att oroa mig för Nova. En vecka har redan gått och han lever ju ännu så det har ju gått bra 🙂 Nä skämt och sido, jag har fått rapporter därifrån varje dag. Anna Riikka är jätte nöjd med honom. Hon säger varje gång att han är en sån herrasmies! Första dagarna hade han lös mage och svullna framben. Antagligen stressen och nya maten som gjort det! Han hade tagit chef positionen i hagen redan andra dagen, han väljer från vilken hö hög han äter. Dessutom har den lilla ponnin börjat brunsta och han har inte varit intresserad av henne alls! Mera irriterad på henne enligt Anna Riikka 🙂 Låter som min Lisa!!

Annonser

2 reaktioner på ”Tråkigt, trist, sorligt

  1. Det är tydligen många kattor på vift nu, kanske de tar ut det sista av sommaren 😉 nä skämt åsido, det är faktiskt flera kissor som varit borta längre som en vecka o kommit tillbaka nu på sistone….det ju så varmt så de sover väl på dagarna o rör sig då det svalare? Men man oroar sig ju alltid….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s