Säng bloggning

Idag är perfekt väder att ligga kvar i sängen ännu (kl 11). Jag har noga vari upp ti djuren å ätit moronmål men gått tibaka sen fö att vila. Jag mår nog bra nu igen, inge halsont. Kanske lite snuva men vilar i allafall när jag nu kan. Somna igår på soffan 1 timme å vakna int ens av meddelande som kom. (Telefon var bredvid mitt öra). Å inatt har jag sovit som en stock. Säkert de som gjort att jag nu mår bra igen. Sömn är toppen! 👍

Lalle var riktigt busig igår, de kom en hel del bockar och rodeo hopp. Men så har han heller aldrig va jag vet fått galoppera ut på en stor åker heller så lite skoj måst de ju ha varit! Stella klara d fint fast hon int fått känna på dom tidigare. Nån gång e alltid den första!

unnamed (8)

På tisd tror jag Lalle ska få bakskor. Får se nu om de lyckas! Efter bete blir d att rida längre terrängturer å på olika vägar så då vill jag att Lalle har skydd på bakhovarna åxå så man int behöv oroa sig för att kan han gå där el här el dit..

Nova ska på helgen ti manege. Väntar spännande på att höra hur de går. Och hoppas på bilder el video 🙂

Annonser

2 reaktioner på ”Säng bloggning

    • Nej 😰 tidigare i veckan fick ett meddelande att hon låg uppe vi salovägen men d va falskt alarm. Igår trodde petri se henne men d va grannens katt som liknar mycket. Grannarna har heller inte sett henne 😦 jag tror nog någonting har hänt tyvärr. Tror inte hon kommer hem mera..

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s