va skall jag göra nu då?

Petri åkte på jobb och Linda, Jocke och Minou körde hem och här blev jag ensam. Linda och jag var ut på en terräng tur med Lalle och Pampas så hästarna är redan motionerade. Vi åt före dom for så det bekymret är ur vägen, kaninburen är redan städad. Städa här inne gjorde vi i Måndags och ute boxen som skulle tömmas fixade jag igår. Så va skall jag göra? Jag skulle ju kunna rida Macarena el Enzo, men då vill jag ha sällskap! Det är helt omöjligt dessutom att rida i skogen nu. När vi var idag med Linda hann vi inte ens in i skogen så hade Lalle 15 älgflugor på sig. Pampas klarar sig utan dom som tur men nej fy jag håller mig till vägarna nu så länge flugorna finns.

Lalle har en helt annan frammåt bjudning nu med skor på alla fyra! Han travar lätt med i Pampas takt och man märkte att han inte behöver söka efter var det är bäst att gå!! Så jävla skönt! Hatar när man skall rida och hästen drar mot dikes kanten el någonstans var det är mjukare att gå!

På Lördag skall jag börja städa stallet men vad skall jag göra nu? Det börjar ju dessutom klarna upp så man skulle kunna vara ute!? Marie är du påväg hit idag så kommer jag med dig en rundtur!

Jag måste visa er dessa två bilder på Minou, såhär glad är Minou typ alltid!!!..

unnamed (2)

Tills hon ser mig, då ser hon mest förskräckt ut 🙂 söt visserligen fortfarande men den där minen alltså!!! 🙂

unnamed (1)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s