Hevosmaailma

Någon som har hevosmaailma tidningen? Stella och Elli skall vara med på flera sidor där och skulle absolut vilja köpa den, men hittar den ingenstans. Säg snälla till om ni vet var man kan köpa den. Det skall vara nummer 4/2015.

Det blev inte så mycket bilder av ridningen idag, kameran var död, men här är en som blev skarp av telefon kameran.

12011292_10207265631149443_1247421065192087634_n

Som sagt 3 år och väldigt bra på handen. I galoppen kom det några bock försök och några spurter men sen gick han fint i samlad galopp! Skulle nog aldrig tippa han var bara 3 år om jag inte visste åldern. Han har en sån balans att han vinglar inte ens 🙂 Nu får han pausa över helgen och så fortsätter vi i nästa vecka!

Pampas hoppade jag idag, med lite mer höjd än senast. Jätte lat är han och har ingen lust att jobba på uppvärmningen. Sen när han får hoppa då vaknar han men det andra är boooring!!! Bara Ypäjä är över skall jag träna lite mer dressyr, han har blivit väldigt snålt riden på den grenen under sommaren. ,och det märks!

Lalle var jätte duktig igår! Även fast Stella var osäker och inte hoppat på länge så löd Lalle fint!!! Han tycker nog om henne!! Definitivt! Det här var första gången jag såg honom hoppa från marken, han hoppar jätte högt över bommarna och har faktist helt ok stil! Dessutom stressade han inte alls igår, å inte på Tisdagen med mig heller, inget rusas mot och över hindret som han brukar göra. Väldigt glad över dessa framsteg!!

Med Pippi fick Marie jobba lite mera! Pinade henne lite att räkna stegen mellan två linjer och att få in fem steg som var för Pippi lättare att ta på 6 🙂 Skrattade idag när jag gjorde samma sak med Pampas och han tog samma linje på fyra! Det säger en del om Pampas steg och fart!

_full (1)

Tänker inte hoppa el träna på hinder något mer inför finalerna än vad jag gjorde idag, det får brista el bära så här helt enkelt!!

Annonser

4 reaktioner på ”Hevosmaailma

    • jag var ännu igår in på den här sidan och då var där ännu nummer 3 som fanns till salu 🙂 Men Petri hittade den i Kyrkslätt så jag fick den nu! Tack för tipset iallafall!!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s