frågor och svar del 2

Ni kanske tycker det är tråkigt att läsa svaren men jag gör andra delen i allafall. Vi är iväg på kryssning nu 3 dagar, så för att det inte skall bli så dött här lägger jag upp det endå.

Dom här frågorna är inte ens så mycket häst relaterade men det får gå den här gången.

Mina framtidsplaner?

Jag lever i nuet, jag planerar inte så långt frammåt, som längst kan jag planera en söder resa på sommaren inför vintern 🙂 Men klart jag har planer på att bli rik ännu 🙂 Hur vet jag bara inte..???

Något du är rädd för?

Jag vill inte bli gammal, eller äldre! Jag är rädd för vad som händer efter döden. Jag är rädd för att allt är slut efter livet här..Jag hoppas syn på det här ändrar när man blir äldre. Enligt mofa min gör det d.!! Jag är rädd att alla mina närmaste, även djuren skall dö för tidigt och oplanerat. Som det gick för Dolly ex!

stållis

Beskriv dig själv, både bra och dåligt.

Blä jag hatar såna här frågor. Om Petri skulle få svara skulle han säkert säga att jag är bortskämd och envis. 🙂 Jag håller med om envis! Börjar jag med något så slutför jag det. Och jag håller alltid det jag lovat, så långt det såklart är möjligt! Jag har dåligt minne!

Ett fel du har som ryttare

Jag vänder knytnäven i fel riktning, alltså jag håller inte tummarna uppåt utan åt sidorna. Jag kör motorcykel och inte rider! Jepa säger att jag troligtvis gör det för att jag rider araber 🙂 Jag vill vara snäll på handen och vågar inte ta i dom. Fast det många gånger låser handen.

Välj ett alternativ

-hoppning el dressyr?

Hoppning

-stall el lösdrift ?

Stall

-sto el valack?

hingst (valack)

-klippt häst el oklippt?

klippt!!

-skodd el barfota?

skodd

Hur skall din drömhäst vara?

För ännu något år sedan höll jag starkt på att den skall vara SVART smäcker halv stor häst, får ha vita strumpor och bläs el stjärna! modig, lojal och vacker! Novas utseende med Pampas personlighet! Men idag är jag mera öppen för färgerna!

Photo 2014-05-22 10 58 23

unnamed (24)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s