Fredag IGEN!!!??

Prrr det går alldeles för fort nu! Det var ju precis just som vi åkte iväg på kryssning och nu är det helg IGEN. Efter den här helgen är det bara en helg kvar i September och totalt en och halv vecka! Å idag har vi ju verkligen ett höst väder, av den sämre sorten!

Jag har idag fyllt boxarna inne i stallet, och skall KANSKE på Söndag om jag ork börja fylla ute boxarna. Ena lilla boxen är fortfarande utan gummimattor så den får vänta lite tills jag vet hurdana mattor jag får dit! Men allt annat kan jag laga klart! Jag hoppas dom kan gå på bete ännu en redig vecka, men fortsätter det såhär får jag nog plocka in dom tidigare. Det hinner ju aldrig torka upp på marken när det regnar så ofta.

Vinter hagarna ser ut som en djungel, t.o.m på sanden växer det gräs. Det ser ut som dom varit öde mycket längre än dom varit 🙂 Men det tar inte länge så har hästarna rensat dom..För ännu en vecka sedan var jag inte alls glad för att betes periorden snart är slut, men nu när stallet står färdigt så känns det helt ok att få in dom igen, och att ha dom nära till hands i vinterhagarna! Sen är det alltid kul med nya system och nya hästar som skall placeras in och läras sig med!

Det bästa med att hästarna kommer upp är att jag kan börja jobba med små flickorna…som jag måste sluta kalla så, då dom inte är så små mera! 🙂 Jag kommer börja nästa vecka med att löshoppa dom, men sen skall sadeln på och longeringen börja. Jag skall dessutom prova mig på att ha dom som handhäst när jag rider Macarena! Det gör så gott åt deras senor och benmuskler att skritta och trava på hårdare underlag nu när dom ännu är unga och växer. Benen blir starkare av d än att springa bara på plan. Både Elli och Stella kan ju det från tidigare men vet inte vad Macarena säger. Just nu har Elli tagit Macarena till ”hennes” så dom två kommer åtminstone överens! Men det är en tid dit ännu så får ge mig till tåls!

solrosen växer i Pampas vinterhage

unnamed (13)

Annonser

2 reaktioner på ”Fredag IGEN!!!??

  1. Det var så mysigt i stallet igår kväll när det stormade och var mörkt ute, jag tror nog hästarna tyckte det var ganska skönt att komma in 🙂 Jag tror jag plockar in alla andra än russena från betet nästa vecka om det regnar så mycket dom lovat. Kanske russena med….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s